Introducere
Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite pe site-ul siterapid.ro este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si a conditiilor de mai jos. Termenii si conditiile se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza acest site.

Continut si drepturi de autor
Continutul si designul site-ului apartin MAB TECH si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti reproduce materialele afisate pe site fara a detine o permisiune scrisa din partea SiteRapid. Contractul de prestari servicii incheiat intre MAB TECH si clientii sai le da dreptul clientilor de a copia si/sau printa portiuni din continutul site-ului (manuale si tutoriale) doar pentru uz personal, lipsit de intentie comerciala.
MAB TECH poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.
MAB TECH nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site. MAB TECH nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.

Comenzi si cereri pentru oferte de pret
Comenzile sau cererile pentru oferta de preturi pot fi date utilizand formularul de contact de pe acest site, e-mail, telefon/fax, sau la sediul nostru. Utilizatorul are obligatia de a furniza date corecte si cat mai concrete cu privire la proiectul dorit. MAB TECH nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre utilizator a unor informatii incorecte sau incomplete.
In cazul in care MAB TECH considera o cerere sau o comanda ca fiind incompleta sau incorecta, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizata de acesta sau poate sterge cererea fara nici o instiintare a utilizatorului.

Dispozitii finale
Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la precizarile MAB TECH prevazute in acest document. MAB TECH isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul dupa afisarea lor in acest document.

Termeni si conditii
Termenii si conditiile precizate reglementeaza folosirea site-ului mabtech.ro. Folosind site-ul nostru web, indicati faptul ca sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile impuse

Conditii de utilizare a site-ului
Exceptand cazurile mentionate ulterior in acest contract, continutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, downloadat, postat sau transmis sub nici o forma si prin nici un mijloc, fara consimtamantul anterior in scris al MAB TECH. Nu este permisa distribuirea sau copierea continutului paginilor continute in prezentul site catre orice tert, dar nelimitand la caching-ul continutului acestui site. Este permis downloadul continutului fiecarei pagini individuale din aces site, pentru folosirea in scop necomercial, mentionand sursa. Este, de asemenea, permisa pastrarea unei copii transparente a site-ului in scopul vizualizarii sale numai atat timp cat sunteti conectat la internet.

Materiale transimse prezentului site
Orice material sau informatie trimise sau publicate pe acest site, prin orice mijloc, vor fi tratate ca neconfidentiale si neproprietare si, ca atare, pot fi utilizate de MAB TECH in orice scop, nelimitandu-se la dezvoltare sau la marketingul produselor. Este interzisa publicarea sau transmiterea catre sau de la acest site a materialelor ilegale, amenintatoare, calomnioase, defaimatoare, obscene, pornografice sau a altor materiale care pot contraveni legilor din tara relationata de site.

Limitarea raspunderii
Materialele si continutul publicate pe acest site sunt oferite “ca atare”, fara garantii explicite sau implicite de orice natura, inclusiv garantii de adecvare pentru scopuri comerciale, garantii de respectare a drepturilor de autor sau garantii de adecvare pentru vreun scop anume. MAB TECH este absolvita in toate cazurile de responsibilitate pentru orice daune (inclusiv, dar fara a se limita la daune pentru pierderi de profit, intreruperea activitatii, piederea informatiilor) ce decurg din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a materialelor, chiar daca MAB TECH a fost informata asupra posibiltatii aparitiei unor asemenea daune.